Toelichting Bedrijfsleven

Doelstelling

Met het plaatsen van een bedrijfsbanner helpt u als gastlid de VZI om deze website in stand te houden. Tevens geeft u ermee aan dat er een relatie bestaat tussen de activiteiten van de VZI en die van uw bedrijf of instelling. Deze mogelijkheden zijn dan ook exclusief voor Gastleden bedoeld.
In de meest positieve zin kunnen we elkaars activiteiten en doelstellingen m.b.t. de medisch technologische vakgebied.

Mogelijkheden

Optie 1. Banner op indexpagina “Bedrijfsleven”
Uw banner (max 125×80 px) wordt opgenomen op de indexpagina “Bedrijfsleven”. Op deze indexpagina staan alle banners van de deelnemende bedrijven vermeld. Na aanklikken van de banner wordt een detailpagina aangeroepen met nadere informatie over het bedrijf en ruimte voor informatieblokken. De banners worden in een ad-random gekozen volgorde getoond.

Optie 2. Banner op indexpagina en kleine banner per pagina
U kunt kiezen voor een banner per pagina, deze wordt doorgelinkt naar uw eigen website en in een random-volgorde getoond. Daarnaast wordt uw banner opgenomen in de indexpagina “Bedrijfsleven”.

Optie 3. Banner als hoofdsponsor
U kunt kiezen voor een banner als hoofdsponsor. Deze banner wordt bovenaan alle pagina’s van de website getoond. Na aanklikken zal uw banner direct doorlinken naar uw eigen website of naar de pagina nvan uw bedrijf op de VZI-website. Vanwege exclusiviteit is het aantal beschikbare, gelijktijdige bannerplaatsen beperkt tot twee stuks. Tevens wordt uw banner opgenomen in de indexpagina “Bedrijfsleven”.

Via de VZI-website kan elk deelnemend gastlid de inhoud van de detailpagina aanpassen gedurende de looptijd van de overeenkomst.

Technische details

De banners dienen te voldoen aan de genoemde maximale afmetingen en kunnen als .JPG- of (animated) .GIF-formaat worden geplaatst.

Tarieven Banners Bedrijfsleven  
Optie 1: indexpagina1 jaar€ 225,=
Optie 2: indexpagina en per pagina1 jaar€ 450,=
Optie 3: hoofdsponsor6 maanden€ 900,=
Optie 3: hoofdsponsor1 jaar€ 1.300,=
vermelde prijzen zijn geldig m.i.v. 14 maart 2019 en excl. BTW (21%)

 

Voor nadere informatie over deelname kunt u contact opnemen met webbeheer.

Top
Contact?