TechTalk West: Message & Measure Haarlem (2019-05-23)

HAARLEM – Voor deze TechTalk in Haarlem hadden zich 20 aanwezigen aangemeld en daarmee kon de geplande TechTalk in Regio West doorgang vinden. De organisatoren Ruud Pols en Michiel Sjoers hadden alles prima voorbereid en een goed programma in elkaar gestoken. 

Huub Mentink van firma Protocolbuster heeft de deelnemers meegenomen in de automatisering van protocollen en testlijsten. Met het tool van Protocolbuster blijkt het zeer eenvoudig om allerlei meetapparatuur te koppelen en data direct te verwerken in Ultimo of welk ander onderhoudspakket ook. Testlijsten zijn vanuit het tool via een smartphone in te vullen. Hiermee wordt de administratieve last voor technici tot het minimum beperkt. Naar ons idee een goede ontwikkeling waardoor er meer tijd vrijkomt voor onderhoud en reparatie.

Henk Imming heeft als voorzitter VZI uit de doeken gedaan wat er gaat veranderen binnen de VZI. Het bestuur heeft veel nieuwe ideeën op de agenda staan bleek uit het betoog van Henk. Zo wordt bijvoorbeeld registratie voor ReCer2.0 kinderlijk eenvoudig, dus de drempel om je te laten accrediteren verdwijnt hiermee.

Tot slot hebben Maartje Boschman, Paul Vos, Mark en Bart de deelnemers alle ins en outs verteld en getoond van iqMessenger en de toepassing op het Vrouw-Kind Centrum (VKC) in Spaarne Gasthuis. Het is duidelijk dat we op een andere manier gaan bewaken. Zitten hier haken en ogen aan? Jazeker, deze zijn ook besproken.

Al met al mogen we spreken van een geslaagde TechTalk!

Coördinatoren Regio West
Ruud Pols en Michel Sjoers

Presentaties

Presentatie Protocolbusters - Huib Menting

(type: .pdf | grootte: 548 KB | 82 downloads )


Presentatie Docbusters - Huib Menting

(type: .pdf | grootte: 548 KB | versie: 2019 | 75 downloads )


Foto’s

Top
Contact?