TechTalk Monitoring – Hoevelaken (2019-04-25)

HOEVELAKEN – Op donderdagmiddag werden de 25 VZI-leden die zich hadden aangemeld voor deze TechTalk, door gastlid Mindray verwelkomd met een lunch in het bedrijfdpand te Hoevelaken. Vanuit diverse windstreken waren de collega’s gekomen om deze middag bij gastlid Mindray mee te maken. Mindray-directeur Just de Bel en zijn medewerkers hadden de trainingsruimte ingericht om de TechTalk Monitoring te kunnen organiseren.

Na de lunch werd de aftrap gegeven door regio-coördinator Frank Gerritsen, die de middag samen met Mindray had opgezet. Na een korte voorstelronde van alle aanwezigen deelde Frank het actuele nieuws vanuit de VZI en de lopende ontwikkelingen binnen de vereniging.

Mindray
Daarna nam Just de Bel het woord en vertelde een en ander over de firma Mindray, de productenrange en ontwikkelingen. In korte tijd heeft Mindray zich ontwikkeld tot een producent van een breed scala medische apparatuur: van bloeddrukmeter tot echoapparaat, van defibrilator tot pendel.

iqMessenger
Als volgende spreker gaf Patrick Vos van iqMessenger een presentatie over de opbouw, structuur en technische mogelijkheden van het message-broker systeem iqMessenger. Ook hoe dit in combinatie met bijvoorbeeld de apparatuur van Mindray werkt en de relatie met CE-markering en MDR/MDD. Een demonstratie van de beheersoftware waarmee workflows kunnen worden ingeregeld, werd ook gegeven en er was volop ruimte om vragen te stellen.

Rondleiding
Na een koffiebreak werden de aanwezigen in drie groepen gedeeld voor een bezoek aan het warehouse, de werkplaats en de showroom.

De middag werd nog besloten met een bedankwoord door Frank Gerritsen en een attentie voor de firma Mindray en iqMessenger.  

Presentaties

Zodra de presentaties beschikbaar zijn, worden deze hier geplaatst

Foto’s

Top
Contact?