Stg. Hans Boter symposia en VZI vormen gezamenlijke congrescommissie

Na de geslaagde VZI HealthTech Talk Najaar 2018 stond VZI voor de keuze of er een VZI HealthTech Talk Voorjaar 2019 georganiseerd zou gaan worden. De voorbereidingen waren namelijk al in gang gezet door een werkgroep met Bert Prins, Nicole Roosjen en Edwin Vliek, voor de ALV in combinatie met een TechTalk in de middag. Gelijktijdig was ook de Stg. Hans Botersymposia begonnen om de voorbereidingen te treffen voor het 5e Hans Boter symposium in het een Najaars 2019. 

Na enkele verkennende gesprekken is besloten dat VZI geen eigen HealthTalk Voorjaar 2019 zal organiseren maar om samen met Stg. Hans Boter symposia de handen ineen te slaan en een gezamenlijke congrescommissie te gaan vormen die zich gaat richten op de HealthTalk Najaar 2019 in combinatie met het 5e Hans Botersymsposium. Deze congrescommissie bestaat uit Chris van Nimwegen, Hans Gradussen, Henk Boon, Leo Groenendaal, Koos van Ringelenstein, Bert Prins, Edwin Vliek en Nicole Roosjen.

De datum en locatie staan al vast: donderdag 10 oktober in Hotel van der Valk te Veenendaal. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Top
Contact?