Inlog&Aanmelden

Het kwaliteitsregister VZI maakt het makkelijk voor VZI-leden om bij- en nascholing bij te houden. Log altijd eerste in als lid op jouw VZI-account om toegang te krijgen; voor het gebruik van jouw account in PE-online én voor als je certificatie wilt aanvragen.

Beheer PE-online

Voor vragen over het kwaliteitsregister VZI en het gebruik van PE-online kun je contact opnemen met de beheerder Camiel Versluis via register@vzi.nl 

Aanmelden voor certificatie

Wil je certificatie aanvragen?

Log ook dan eerst in op de VZI-website en ga daarna met de button die onderaan deze pagina verschijnt, direct naar PE-online. Daar kun je een aanvraag indienen. Je start met een basisregistratie. Daarvoor heb je een scan nodig van je MBO of HBO diploma plus eventuele certificaten MTA, MTB of MTC. De rest komt later.

Ben je nog geen VZI-lid? Neem dan contact op met je werkgever voor het aanvragen van een lidmaatschap.

Inloggen professionals

Log eerst rechtsboven in op de VZI-website! Na inloggen op de VZI-website verschijnt onder deze pagina een button waarmee je direct in jouw PE-online account komt.

Inloggen opleiders

Opleiders kunnen cursussen aanmelden met behulp van een PE-online account voor opleiders. Het cursusaanbod wordt getoond in de cursusagenda van VZI. Medisch technici kunnen zo het aanbod eenvoudig vinden. Cursusaccreditatie voor opleiders is gratis. Na afloop van de cursus kan de opleider de deelname van cursisten direct in PE-online registreren.

Naar PE-online voor opleiders

Naar PE-Online voor professionals

Log eerst in!
Hieronder verschijnt daarna een button waarmee je naar jouw PE-Online gaat.