INTER’s Experience Center INTER-X nu open voor bezoekers in Duiven

 INTER-X, het Experience Center van INTER, heeft zijn deuren feestelijk geopend op donderdag 26 september in het bijzijn van partners. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het nieuwe Experience Center. Externe partijen, maar ook eigen INTER medewerkers hebben hun beste beentje voorgezet. Het resultaat mag er wezen. In de inspirerende ruimte laat INTER de vergaande mogelijkheden van systeemintegratie zien, in combinatie met AV/IT- en software oplossingen.

Diverse oplossingen van controlemeldkamer tot operatiekamer voorzieningen en van huddle spaces tot multidisciplinaire overleg- of crisisruimtes zijn er in vol ornaat te ervaren. Daarnaast ook functionele oplossingen zoals; collaboration software, videoconference, digital signage, videowalls, projectie en meer. INTER’s doel is te laten zien hoe deze oplossingen het werkproces in kritische omgevingen ondersteunen.

INTER-X: een uitdagend project
Robbert van Rooij, Managing Director INTER: “Het was een mooi, groot en zeker geen eenvoudig project. Een project met de nodige uitdagingen”.
Niet alleen voor eigen medewerkers, maar ook voor de interieurarchitect, Robbin de Vries van Studio Robbin. Hij vervolgt: “Het plafond was de grootste uitdaging”. Het meest trots is hij op het stalen framewerk. “Dat is absoluut dé eye-catcher van INTER-X. Een typerend stukje van het Experience Center”, aldus Robbin de Vries.

“Onze oplossingen laten zich heel goed integreren in systemen van klanten, maar wat wij hier hebben gebouwd was een totaal nieuwe uitdaging. In het Experience Center laten wij onze systemen en oplossingen met elkaar communiceren. Dit hadden wij nog niet eerder gedaan”, vertelt Jorick Franken, Solution Architect bij INTER. “Het is onze ambitie om een systeem vanaf de tekentafel weg te zetten en alle open eindjes mooi gesloten en duidelijk te hebben voor het de tekentafel verlaat”, aldus Jorick. Hij hoopt uiteindelijk bezoekers van het INTER-X Experience Center te inspireren en enthousiasmeren met de geïntegreerde oplossingen van INTER.

Het Experience Center leent zich volgens Robbert van Rooij, Managing Director INTER ook goed om samen met partners en relaties dieper in te gaan op de achterliggende werkprocessen en procedures. “Door het gesprek hierover aan te gaan en dieper daarop in te zoomen, kunnen oplossingen dusdanig ontwikkeld worden, dat ze uiteindelijk beter aansluiten op de dagelijkse werkzaamheden van de gebruikers”, aldus Robbert van Rooij.

Trendy en hip Experience Center
Een Experience Center is tegenwoordig een trend om te hebben. In die zin niet meer uniek, niet uniek in de benaming in ieder geval. De inhoud van de ruimte en de uitstraling kan uiteraard wel uniek zijn. Dat wilde INTER dan ook laten terugkomen in de naam en de trendy en hippe look van INTER-X. Alle medewerkers van INTER kregen de kans om mee te denken over de naam van het “Experience Center”. De meest uiteenlopende variaties en ideeën kwamen voorbij, aldus INTER’s Marketing Communicatie Manager Stefanie Lemmens. Stefanie vervolgt: “Uiteindelijk is er gekozen voor:

INTER-X, een naam die aan INTER gelinkt is. Waar draait het binnen de ruimte om? De eXperience. Wij willen onze bezoekers een ware experience, belevenis tonen”.

De “ware experience” een totale belevenis
INTER-X heeft de “ware experience” als verrassing nog in petto. Deze zal begin januari 2020 geïntroduceerd worden.
Tijdens deze experience neemt INTER de bezoeker mee in de wereld waar kritische processen, mens en techniek tezamen een belangrijke rol spelen. Vooral indien elke seconde telt. In een markt overschrijdende verhaallijn laat INTER zien hoe geïntegreerde oplossingen ervoor kunnen zorgen dat gebruikers de juiste beslissingen nemen door presentatie van de juiste informatie.

Meer dan alleen een Experience Center
Daarnaast is INTER-X een ideale locatie om onder andere trainingen te organiseren, vergaderingen te houden en brainstormsessies in te plannen, ook voor derden. Uiteraard zijn videoconference mogelijkheden aanwezig. Brancheorganisaties, (toe)leveranciers en partners worden uitgenodigd om van INTER-X actief gebruik te maken.

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op met INTER in Duiven voor een tour door het nieuwe INTER-X Experience Center.

Top
Contact?