Een kijkje in het leven van een buitenlandse medisch technicus

Op de website van onze Amerikaanse zustervereniging AAMI zijn enkele videofilms te bekijken waarin het leven van de medisch technicus wordt getoond. In de vorm van een wedstrijd werden diverse videofilmpjes ingestuurd.

Voor deze wedstrijd werden professionals in de gezondheidszorgtechnologie uitgedaagd om een ​​creatieve video te maken om het werkgebied van de Medisch Technicus onder de aandacht te brengen.

Eerste prijs

“Elke dag is anders. Sommige dagen krijgen we non-stop gesprekken en andere dagen proberen we bezig te blijven. De video legt de urgentie van een mogelijke kritieke situatie vast, maar bij aankomst is het net zo eenvoudig als het weer aansluiten van de apparatuur” zei Bryton Smith, de MT-er die de video produceerde. “We dachten dat dit iets zou zijn dat alle MT-ers zouden kunnen begrijpen en waarderen.”

De nadruk lag op humor voor een team medisch technici van het Crothall Healthcare bij UMC Las Vegas, die een deel van hun werkdag wilden delen.
Het team veroverde een “stop het gewoon in” -moment in hun luchtige video The Life of a Biomed , die de eerste plaats behaalde in de HTM Week Video Contest van AAMI .

De humoristische video was een teaminspanning. Smith en collega-BMET’s Jon Dizon, Brittany Robinson, Jeff Bondoc en Princess Sayas filmden het in de operatiekamer, opslagruimte en biomedische winkel van het ziekenhuis met behulp van een iPhone en iMovie.

Tweede prijs

MT-ers van Eden Medical Center wonnen de tweede plaats voor een inzending geproduceerd door MT-ers Todd Hartman met collega’s Michael Jennings en Hasib Jalily.

Derde prijs

De derde plaats gaat over het werk van de ‘biomed superheroes’ van Canada. Deze geanimeerde video is geproduceerd door Jane Boal, de leider op het gebied van kwaliteitsverbetering, project- en verandermanagement bij de afdeling biomedische engineering van Lower Mainland.

Top
Contact?