Home > Bedrijfsleven > Samsung Electronics Benelux BV

Samsung Electronics Benelux BV

Gastlid

Internet: Bezoek website gastlid

Mail gastlid

Bezoekadres:

Olof Palmestraat 10, 2616 LR DELFT

T. +31(0)152197097
F. +31(0)152196303

Postadres:

Nvt

Aantal hits: 477

 

Over dit bedrijf

“…Samsung loopt voorop,
Een bedrijf van wereldklasse.
Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden we ons met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen we in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst…”

“…Samsung creëert kansen,
Wij helpen u te ontdekken.
Ons doel is simpel: we willen u de vrijheid geven om zelf op onderzoek uit te gaan. Om nieuwe ervaringen op te doen. Om uw wereld in eigen hand te nemen. We willen u helpen om de brug te bouwen tussen wie u vandaag bent en morgen wilt zijn. In een veranderende wereld veranderen wij sneller. We blijven ontdekken en innoveren, technologieën creëren en diensten leveren die anderen aansporen. Zo openen we de poort naar een wereld vol nieuwe mogelijkheden.

“…Samsung in ons leven,
Verbeteren van alledaagse ervaringen.
Van onze innovaties in consumentenelektronica tot onze ontwikkelingen in de biofarmaceutische industrie – Samsung deelt elke dag opnieuw zijn belangrijke ervaringen met mensen wereldwijd. Wij willen immers het leven van mensen overal ter wereld verbeteren en de wereld om ons heen positief veranderen. Onze toewijding is daarin cruciaal. Dus zetten we ons volledig in om superieure producten en diensten te leveren. In elk bedrijfsonderdeel, elke dag weer.

Top
Contact?