Home > Bedrijfsleven > Rescope BV

Rescope BV

Gastlid

Internet: Bezoek website gastlid

Mail gastlid

Bezoekadres:

Zonnebloemveld 6A, 6641 TA BEUNINGEN (Gld.)

t. +31 (0) 24 366 24 22 | f. +31 (0) 24 344 28 83

Postadres:

Nvt

Aantal hits: 493

 

Over dit bedrijf

Onderhoud en reparaties van endoscopen

Endoscopisch onderzoek, kijkoperaties, minimal invasive surgery. De medische sector kan niet meer zonder endoscopen. Maar zelfs de beste endoscoop raakt wel eens defect. De reparatie en het onderhoud van zowel starre als flexibele endoscopen is de core business van endoscoopreparateur Rescope uit Beuningen, vlakbij Nijmegen. Een uiterst specialistisch vak waarin slechts weinigen echt thuis zijn.

Dat Rescope een echte specialist is blijkt wel uit het feit dat zij sinds 2012 het officiele Europese Reparatiecentrum zijn voor de endoscopen van Vision Sciences.
Rescope introduceert een geheel nieuwe dienst: de Rescope Locatieservice. Voor reparaties en preventief onderhoud aan endoscopen komen wij nu ook bij u langs! De Rescope Locatieservice is ideaal om bijvoorbeeld cardanrubbers of videoknoppen snel en deskundig te laten vervangen. Ook voor preventief onderhoud aan endoscopen biedt deze nieuwe service uitkomst. De speciale Rescope bus is voorzien van een complete werkplaats waar onze instrumentmakers direct aan de slag kunnen. Leuk is dat u over hun schouder kunt meekijken. En dit kan u zelfs ook nuttige inzichten opleveren. Komt de reparatie bijvoorbeeld door slijtage of had dit voorkomen kunnen worden, bijvoorbeeld door aangepast gebruik? Uiteraard kunt u, terwijl wij uw endoscopen in orde maken, gebruikmaken van vervangende apparatuur.

Rescope: “de scope van service”.

Top
Contact?