Home > Bedrijfsleven > PT Medical BV

PT Medical BV

Gastlid

Internet: Bezoek website gastlid

Mail gastlid

Bezoekadres:

Kapteynlaan 13, 9351 VG LEEK

t. 0594-587 280
f. 0594-587 288

Postadres:

Nvt

Aantal hits: 202

 

Over dit bedrijf

PT Medical – Uw partner in Longfunctie en Critical Care products.

PT MEDICAL BV is een energieke en gerespecteerde organisatie, gespecialiseerd in producten en diensten voor medische instellingen en bedrijven die gerelateerd zijn aan de gezondheidszorg.

PT Medical BV is de exclusieve importeur en distributeur van CareFusion’s portable diagnostics productlijn (Micro Medical – ‘s werelds meest toonaangevende turbine spirometers).

Daarnaast hebben wij ons verzekerd van diverse exclusieve en officiele vertegenwoordigingen waaronder, Nonin Medical, Suntech Medical, ProAct Medical, Hans Rudolph, Norav e.a..

PT Medical is een organisatie met focus en een hoge mate van specialisatie. Dienstverlening staat hoog in het vaandel, we beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk van relaties en toeleveranciers en heeft een eigen service- en supportcentrum voor de producten in het leveringsprogramma.

Ons team bestaat uit mensen met een uitstekende kennis van zaken. In ons eigen service- en supportcentrum dat voorziet in service, technische support en onderhoud aan de producten die wij leveren. Hieronder vallen o.a. spirometers, pulsoximeters, gasmonitoren en ECG-apparatuur.

Onze medewerkers zijn getraind door onze fabrikanten in het uitvoeren van reparaties en kalibraties en uiteraard in het bezit van de vereiste papieren.

Top
Contact?