Home > Bedrijfsleven > Olympus Nederland BV

Olympus Nederland BV

Gastlid

Internet: Bezoek website gastlid

Mail gastlid

Bezoekadres:

Simon Smitweg 18, 2353 GA Leiderdorp

Postadres:

Postbus 49, 2350 AA Leiderdorp

Aantal hits: 574

 

Over dit bedrijf

Over Olympus

Olympus is wereldwijd een van de meest toonaangevende fabrikanten van innovatieve optische en digitale apparatuur, zowel in de wereld van de gezondheidszorg als in de wereld van de consumentenelektronica. De productlijn bevat onder meer endoscopische en microscopische apparatuur voor zowel medisch als industrieel gebruik, naast een grote reeks camera’s en voicerecorders. De producten van Olympus weten de wereld vast te leggen, zowel in detail als in panorama. Ze helpen bij medische diagnoses, de behandeling of preventie van ziekten, maar doen ook dienst bij wetenschappelijk onderzoek of creatieve expressie in de fotografie.

De geavanceerde producten van Olympus maken het leven van de klant rijker, gezonder en veiliger.
Olympus is in 1919 in Japan opgericht en belichaamt al meer dan 90 jaar pioniersgeest en innovatie. Het bedrijf is wereldwijd de grootste producent van medische endoscopieapparatuur en een van de grootste fabrikanten van microscopische systemen voor medisch en industrieel gebruik. Olympus staat ook bekend om zijn baanbrekende digitale camera’s.

 

Over Olympus Nederland

Olympus Nederland houdt zich met name bezig met:

  1. Advisering rondom en verkoop van Olympus oplossingen voor de endoscopische afdelingen zoals imaging apparatuur, instrumenten, disposables, reiniging en desinfectie apparatuur en opslag-, registratie- en integratiesoftware;
  2. Technische service rondom Olympus apparatuur en software;
  3. Training voor alle medische disciplines (www.medicalexperttraining.nl)

Door deze 3 kerntaken gecombineerd met onze producten zijn wij in staat om ondersteuning te bieden aan alle endoscopische disciplines binnen het ziekenhuis zoals MDL, Long, urologie, gynaecologie, KNO en algemene chirurgie. Hierdoor leveren wij een bijdrage aan de kwaliteit en continuïteit van deze afdelingen.

Top
Contact?