Home > Bedrijfsleven > Oldelft Benelux

Oldelft Benelux

Gastlid

Internet: Bezoek website gastlid

Mail gastlid

Bezoekadres:

Wiltonstraat 41, 3905 KW VEENENDAAL

T. +31 (0)318 583 400
F. +31 (0)318 583 401

Postadres:

Nvt

Aantal hits: 689

 

Over dit bedrijf

Oldelft Benelux

Oldelft Benelux – System Integrator en Service Provider – is gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve Healthcare ICT systemen in ziekenhuizen en zorgcentra.

Oldelft Benelux is een modern, innovatief bedrijf voortgedreven door de motivatie om voor elke medische instelling de best mogelijke maatwerk oplossing te bieden.

Oldelft Benelux is erkend ISO 9001, alsmede EN 13485-2003 geaccrediteerd en gekwalificeerd.

 

Een solide partner

Oldelft Benelux heeft op het gebied van koppelingen van modaliteiten, informatiesystemen en PACS een uitstekende reputatie als System Integrator opgebouwd.

Met meer dan 70 jaar ervaring in de zorgsector is Oldelft Benelux uitgegroeid tot een solide partner, met als speerpunt digitalisering.

 

Kwaliteitsaanbieder van totaaloplossingen op maat

Onze specialisten combineren diepgaande kennis van uw processen en organisatie doelstellingen met actuele expertise op het vlak van PACS, ICT en System Integration. Die kennis en kunde is cruciaal in bijvoorbeeld digitaliseringstrajecten.

Met Oldelft Benelux als partner kunt u rekenen op ervaren specialisten, met een professionele achtergrond in de zorgsector of de ICT branche. Deze bijzondere combinatie van kennis en praktische ervaring leidt tot aantoonbare synergie die Oldelft Benelux in staat heeft gesteld zich te ontwikkelen tot een kwaliteitsaanbieder van totaaloplossingen.

Digitalisering is maatwerk waarbij je rekening dient te houden met bestaande situaties, systemen en werkwijzen. Digitalisering laat zich niet vangen met een product of oplossing. Vanuit een breed palet aan producten en diensten bieden wij op maat gesneden oplossingen voor digitale acquisitie, verwerking en opslag van medische beelden, eventueel in combinatie met direct digitale apparatuur.

 

Service als onderscheidende factor

Met de voortgaande digitalisering van de modaliteiten en de behoefte van ziekenhuizen en medische instituten om steeds verder te digitaliseren en zo mogelijk filmarm of filmloos te gaan is ook de dienstverlening van Oldelft Benelux aangepast aan de behoeften en het aanbod. Het productaanbod van pakweg 5 jaar geleden lijkt dan ook totaal niet meer op het huidige productaanbod, hoewel een goed verstaander nog steeds de aandachtsgebieden en modaliteiten herkent die altijd al werden aangeboden. Wat gebleven is, is de afdeling Services van Oldelft Benelux, met dezelfde vakkundigheid en de deskundigheid, en gelukkig vaak de oude vertrouwde gezichten.

De kracht van een goede service afdeling die toch vaak het vaste aanspreekpunt is voor veel klanten en die garant moet staan voor een perfecte dienstverlening en goed werkende apparatuur, moet niet worden onderschat. In feite is naast de deskundigheid en vakkundigheid van een leverancier ook de bedrijfscultuur en de attitude van een bedrijf van groot belang voor de tevredenheid.

Een partner met meerwaarde
Dankzij onze merkonafhankelijkheid, door de jaren opgebouwde ervaring en grondige kennis van de medische markt, zijn we voor medische instellingen een partner met meerwaarde, een meedenkende partner die de wensen van de klant aanvoelt. Dit stelt de klant in staat om te kiezen voor die producten die zich als beste onderscheiden in de markt, de zgn. “Best of Breed” producten. Alle randvoorwaarden m.b.t. integratie van deze producten, ook die van derden, zijn aanwezig en wij zijn als geen ander in staat ze te integreren en te onderhouden. Dit stelt u in staat merkonafhankelijk te kiezen voor de “Best of Breed” producten.

Een modern, innovatief bedrijf
Oldelft Benelux is verworden tot een modern, innovatief bedrijf voortgedreven door de motivatie om voor elke medische instelling de best mogelijke maatwerkoplossing te bieden. Het is een bewuste keus om daarbij merkonafhankelijk te werk te gaan. Oldelft Benelux kan daardoor vrijwel direct aansluiten bij de jongste technologische of ergonomische ontwikkelingen en bewijst dit ook door regelmatig als eerste leverancier de laatste ontwikkelingen op de markt te brengen.

Oldelft Benelux is een onderdeel van de Canon Medical Imaging Group.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www.delftdi.com  of www.canon-europe.com/medical

Top
Contact?