Home > Bedrijfsleven > Mediproma B.V.

Mediproma B.V.

Gastlid

Internet: Bezoek website gastlid

Mail gastlid

Bezoekadres:

Edisonweg 62b
2952 AD Alblasserdam

T. 0184-670479
F. 0184-670484

Postadres:

Nvt

Aantal hits: 625

 

Over dit bedrijf

Medische apparatuur

Mediproma is in 2012 opgericht om medische apparatuur een tweede gebruiker te geven. Veel mensen op deze aarde beschikken niet over de kwaliteit van medische apparatuur, zoals wij die in Nederland hebben. Daarom zet Mediproma zich in om de overtollige gebruikte medische apparatuur op te kopen, na te kijken, schoon te maken en goed op te slaan, zodat een nieuwe gebruiker de medische toestellen weer goed kan inzetten.

Mocht u als gebruiker van medische apparatuur mogelijk toestellen over hebben, niet meer nodig hebben, neem gerust contact op! Ook als er gedemonteerd moet worden, neemt Mediproma u de zorgen uit handen. Nu we ISO 9001:2015 gecertificeerd zijn, mag u verwachten dat dit geheel volgens de geldende regels wordt uitgevoerd.

 

Projectmanagement in de medische sector

 

Wij verzorgen ook een aantal services in de medische sector. Hieronder volgt een beknopt overzicht van onze specialiteiten:

Rigging
Riggen is het verplaatsen van zware onderdelen. Zo zijn er diverse cyclotrons geplaatst in een ziekenhuizen over de hele wereld. Daarbij is het volledige interne en zware transport verzorgd. Naast de cyclotrons zijn ook verschillende MRI scanners uitgebouwd. Ook in die processen werd het zware transport verzorgd. Mediproma ziet er naar uit dat ook voor u te mogen doen.

Crating
Mediproma verzorgt de demontage van diverse beeldvormende toestellen, waaronder MRI scanners. Dit doen wij zowel in Nederland als daarbuiten. Deze scanners worden vakkundig gedemonteerd en gereed gemaakt voor transport. Daarbij hoort het inpakken en in kratten plaatsen van de onderdelen. Ook maken wij daar gedetailleerde paklijsten van.

Shipping
Naast demonteren, inpakken en verplaatsen verzorgt Mediproma ook transport. Dit houdt in dat de gedemonteerde en ingepakte medische scanners goed gedocumenteerd worden. Daarna wordt het transport georganiseerd. Hierbij zoeken we naar de beste wegen en zorgen ervoor dat de producten komen waar ze verwacht worden. Dit geldt voor nationaal maar ook voor internationaal transport. Over land, door de lucht of over zee, Mediproma weet de juiste wegen!

 

 

Top
Contact?