Home > Bedrijfsleven > Hermed Medrott Medical BV

Hermed Medrott Medical BV

Gastlid

Internet: Bezoek website gastlid

Mail gastlid

Bezoekadres:

Langeweg 7, 3233 LM OOSTVOORNE

T. +31(0)181-419390

Postadres:

Nvt

Aantal hits: 432

 

Over dit bedrijf

Een ervaren, betrouwbare partner

Hermed Medrott Medical biedt professionele diensten en management van medisch technologie in de care en cure instellingen in de Benelux. Wij garanderen kwaliteit en borging van medisch technische processen tegen vastgestelde budgetten. Het doel is duurzame oplossingen aan te bieden aan ziekenhuizen en organisaties. Wij optimaliseren bestaande bedrijfsstructuren en processen in de medische techniek.

Biomedical Check-up
Doorlopen en onderzoeken proces medische apparatuur en technologie. Rapportage bevindingen inclusief aanbevelings-, verbeteringsvoorstel    voor optimalisatie, efficiëntie en kostenbesparingen.

Medisch Technici
Inzet op locatie en/of onze werkplaatsen van ervaren medisch technici.

Full Service
Totaalbeheer van alle medische technologie, contractmanagement, reparaties, administratie en rapportages. Voor een vast bedrag per jaar met gegarandeerde borging van alle medische technische processen.

Management
Ondersteuning  (kort of langdurig) van managers medische technologie.

Medisch Technisch Dienstverlener
Medische apparatuur is van directe invloed op de kwaliteit van de geleverde medische prestaties van een ziekenhuis. Dat maakt de aanschaf en het beheer van medische apparatuur één van de belangrijkste en tevens meest kritische taken in een zorginstelling. Wanneer de medische apparatuur en bijbehorende medische en ondersteunende processen niet goed op elkaar zijn afgestemd, heeft dat negatieve gevolgen voor de prestaties, wat kan leiden tot ongewenste situaties voor patiënten en medewerkers.

Wereldwijde kennis en ervaring
Dankzij wereldwijde kennis en ervaring op het gebied van alle medische en ondersteunende processen is Hermed Medrott Medical in staat om een waardevolle bijdrage te leveren aan de efficiëntieverhoging en aan de waarborging van de kwaliteit van uw dienstverlening. Hermed Medrott Medical  houdt bij de inkoopplanning en keuze van medische apparatuur rekening met de medische en dienstverlenende processen, maar ook met de rentabiliteit van de apparatuur en onderhoudskosten. De prijs en kwaliteit van het onderhoud van medische apparatuur is zeker zo belangrijk als de keuze van de juiste apparatuur. Hermed Medrott Medical biedt u ondersteuning in het maken van de juiste keuze voor zowel de juiste aanschaf als de instandhouding die daarop volgt.

Waardevol partnership
Hermed Medrott Medical is een waardevolle partner, met internationale ervaring en expertise, om uw medische apparatuur binnen een gesteld budgettair kader te plannen, te beheersen en te onderhouden. Dit is een garantie voor effectieve inzet, efficiency en continuïteit.

De voordelen van werken met Hermed Medrott Medical:
. Kennis en ervaring
. Zekerheid, efficiëntie, borging van processen en kwaliteit
. Alles volgens wet- en regelgeving
. Overname volledige verantwoordelijkheid met vast jaarlijks tarief
. 30 jaar ervaring in meer dan 6 West Europese landen
. Contracten met 250 instellingen
. 450 professionals, gekwalificeerde medisch technici
. Ruime ervaring in aanschaf van medische apparatuur en installaties
. Specialisten pool, inzetbaar voor specialistische werkzaamheden
. Reparaties inbegrepen, kosteloos repareren tegen dagwaarde
. Verwerking administratie in management-beheersystemen
. Aansluiting bij de leveranciers en fabrikanten
. Beheer/overname van lopende contracten
. Transparantie, verslag en rapportages

Top
Contact?