Home > Bedrijfsleven > GE Healthcare

GE Healthcare

Gastlid

Internet: Bezoek website gastlid

Mail gastlid

Bezoekadres:

De Wel 18, 3871 MV Hoevelaken

T. 033 - 2541222
F. 033 - 2541223

Postadres:

Postbus 22, 3870 CA Hoevelaken

Aantal hits: 236

 

Over dit bedrijf

Bedrijfsinformatie Algemeen

GE Healthcare is in Hoevelaken gevestigd met de bedrijfstakken Life Care Solutions, Diagnostic Imaging, Healthcare IT en Ultrasound. Overige vestigingen vindt u in Eindhoven (GE Healthcare Life Sciences Core Imaging).

Foto GE Healthcare

GE Healthcare

GE Healthcare voorziet in innovatieve medische technologieën en diensten die vorm geven aan een nieuwe fase van patiëntzorg. Onze expertise op het gebied van medische beeldvorming en informatietechnologieën, medische diagnose, systemen voor patiëntbewaking, ontdekking van medicijnen en biofarmaceutische productietechnologieën, prestatieverbetering en performance oplossingen stelt medische professionals over de hele wereld in staat betere zorg te leveren aan meer mensen over de gehele wereld tegen lagere kosten. Daarnaast werken we samen met leiders in de gezondheidszorg, waarbij wij ons inspannen om invloed uit te oefenen op de mondiale beleidswijziging, die nodig is om een succesvolle overgang naar duurzame gezondheidszorg systemen te implementeren.

Onze “healthymagination” toekomstvisie nodigt de wereld uit om ons te vergezellen op onze reis, waarbij we voortdurend innovaties ontwikkelen, gericht op het verlagen van kosten, toegankelijker maken van zorg en verbeteren van de kwaliteit en efficiency over de hele.

GE Healthcare is een onderdeel van het beursgenoteerde General Electric Company (NYSE: GE). Wereld wijd zetten GE Healthcare werknemers zich in om professionals in de gezondheidszorg en hun patiënten te helpen, in meer dan 100 landen. Bezoek voor meer informatie over GE Healthcare onze website.

In ons kantoor in Hoevelaken organiseren wij diverse technische trainingen, meer informatie hierover vindt u hier.

 

Top
Contact?