Home > Bedrijfsleven > Dräger Nederland B.V.

Dräger Nederland B.V.

Gastlid

Internet: Bezoek website gastlid

Mail gastlid

Bezoekadres:

Huygensstraat 3-5, 2721 LT ZOETERMEER

T. 079-3444 850
F. 079-3444 747

Postadres:

Postbus 874, 2700 AW ZOETERMEER

Aantal hits: 351

 

Over dit bedrijf

Dräger Nederland B.V.

Dräger is een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van medische en veiligheidstechnologie. Sinds 1889 ontwikkelt Dräger geavanceerde technische apparatuur en oplossingen voor gebruikers wereldwijd. Het maakt niet uit waar Dräger producten worden gebruikt: het draait altijd om het leven. Of ze nu worden ingezet voor klinische, industriële of mijnbouw toepassingen, bij brandbestrijding of reddingsdiensten, Dräger producten beschermen, ondersteunen en redden levens.

“For us, Technology for Life is more than a mission statement.”

Stefan Dräger, Executive Board Chairman

De medische divisie ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve producten, diensten en geïntegreerde oplossingen voor patiëntenzorg.  Dräger biedt totaaloplossingen voor het bewaken en ondersteunen van het menselijk leven. Ons doel is klanten te helpen de kwaliteit van de patiëntenzorg te verbeteren door procesondersteuning, kostenreductie en innovatie in de behandeling.

Onze portfolio voor de acute en intensieve zorg is te vinden in het OR-complex, de ICU & SEH, de NICU en op de verpleegafdelingen en bestaat uit patiëntmonitoring en IT-oplossingen, medische apparatuur, ok-lampen, medische pendels en zuilen, werkplekontwerp , gas management en diensten als educatie en training, consultancy & IT en onderhoud.

Dräger heeft wereldwijd meer dan 13.000 medewerkers en is aanwezig in meer dan 190 landen wereldwijd. De Groep onderhoudt verkoop- en serviceorganisaties in meer dan 50 landen. De ontwikkelings- en productiefaciliteiten zijn gevestigd in Duitsland, Groot-Brittannië, Noorwegen, Zweden, Zuid-Afrika, de VS, Chili, Tsjechië en China.

Top
Contact?