Home > Bedrijfsleven > Check & Care b.v.

Check & Care b.v.

Gastlid

Internet: Bezoek website gastlid

Mail gastlid

Bezoekadres:

Blauwe Huis 8, 4153 CX Beesd

t. 0345 - 68 33 34
f. 0345 - 68 24 20

Postadres:

Nvt

Aantal hits: 422

 

Over dit bedrijf

Bedrijfsprofiel

Ondersteunende techniek voor de medische praktijk.
Sinds 1992 is Check & Care een begrip binnen de medische-en wetenschappelijke sector.

Meso, de ultieme oplossing voor de verbetering van de workflow tijdens de endoscopie onderzoeken. Ook de meest veilige manier om de gemaakte beelden/video’s in uw PACS te plaatsen. Gestructureerd werken via de workflow. Veilige omgang met het gemaakte beeldmateriaal. De IBox Touch en de DICOM camera zijn de oplossing.
Voor een uitgebreide voorlichting en/of demonstratie kunt u altijd contact met ons opnemen. www.meso.biz

Heine, over dit kwaliteits merk bestaan geen discussie. Zeer hoogwaardige  LED dermatoscoop. Nieuwe onderzoekslamp EL10LED. Ombouwmogelijkheden voor de Heine laryngoscoophanvaten naar LED uitvoering. Graag demonstreren wij u e.e.a. Informeer ook naar de uitgebreide spareparts mogelijkheden (www.heine.com)

MEDlight, soms moet u gewoon een product kunnen vergelijken. Het heeft lang geduurd voor er iets te vergelijken was op het gebied van lichttherapie.
Nu exclusief door Check & Care vertegenwoordigd in Nederland de Duitse kwaliteits producten van MEDlight. Lichtcabines met alleen maar ++++.
MEDlight kan ieder vergelijk aan. Daarbij zult u verbaasd zijn over de prijs/kwaliteitsverhouding. Er valt nu iets te kiezen. https://www.medlight.eu/en/

Check & Care staat al vele jaren bekend om zijn service, gedegen productinformatie en een optimale prijs-/kwaliteit verhouding.

 

 

 

Top
Contact?