Home > Bedrijfsleven > All Modul Health IT

All Modul Health IT

Gastlid

Internet: Bezoek website gastlid

Mail gastlid

Bezoekadres:

Damzigt 13, 3454 PS De Meern

T: + 31 (0)30 2040260
F: + 31 (0)30 2040261

Postadres:

Nvt

Aantal hits: 227

 

Over dit bedrijf

Missie All Modul

Het is onze missie de opslag en distributie logistiek van onze klanten, die zich met name in de gezondheidszorg gerelateerde marktsegmenten bevinden, beheersbaar te maken en te optimaliseren. Het is onze ambitie daarin de beste specialist binnen de Benelux te worden. Wetende wat de randvoorwaarden zijn voor de specifieke opslag- en distributielogistiek van onze huidige en toekomstige klanten, hebben wij een productportfolio samengesteld rond de Europese modulaire ISO standaard maatvoering (600 x 400 mm). Een multifunctioneel opslag- en transportsysteem en bijhorend software pakket maken daar deel van uit. Gecombineerd met onze kennis en jarenlange ervaring gaan wij de logistieke keten van onze klanten efficiënt vorm geven. Dit zal nu en in de toekomst besparingen en efficiëntie in de logistieke ketens opleveren. Bouwstenen modulaire inrichting.

Team

Het hechte team van All Modul zit en staat altijd voor u klaar. Gezamenlijk hebben we liefst 150 jaar ervaring in de medische logistiek. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat we alle mogelijke problemen kennen. Niks is ons te gek. We staan u graag met raad en daad bij. All Modul beschikt naast de 16 medewerkers over tal van monteurs en inrichtingsmedewerkers. Zij zijn bekend met de aanwezige materialen in uw zorginstelling en de geldende wensen en regels. Wie wij zijn.

Healthcare IT

Vanuit de diverse afdelingen in ziekenhuizen is er de laatste jaren een steeds grotere vraag ontstaan voor slimme IT oplossingen in combinatie met de bestaande product range. Dit heeft in de eerste instantie geleid tot het toevoegen van COW’s aan het assortiment tot vandaag de dag een volledig Healthcare IT portfolio met bijbehorende mankracht. Healthcare IT catalogus.

Oplossingen

Met ruim 150 jaar aan expertise is All Modul tegenwoordig dé expert op het gebied van medische logistiek en medische IT. Iedere klant en afdeling heeft zijn specifieke wensen. Daar spelen wij graag op in met een oplossing op maat. Wij denken met u mee. Indien nodig passen wij onze producten aan om volledig aan te sluiten op uw behoefte. Ons betrokken team van experts verzorgen de implementatie van a tot z. Wij leveren niet alleen hardware en ondersteunende software, maar nemen u bij de implementatie ook de installatie van deze onderdelen uit handen. Wij gaan voor een optimaal resultaat. Onze ziekenhuis oplossingen.

Volg ons op Linkedin en Twitter.

 

Top
Contact?