Technisch Gesproken interviews

27/03/2023

Sinds 2021 zijn wij vanuit VZI gestart met het publiceren van interviews met collega’s uit ons werkveld onder de noemer “Technisch Gesproken”. Het was even zoeken en uitproberen of deze artikelen ook zouden aanslaan bij onze leden.

Wat is het leuk om de verschillende onderwerpen te lezen, en interessant hoe sommigen een project hebben aangepakt en verwezenlijkt. Ook de contacten die hier vervolgens uit voortkomen om kennis te kunnen en mogen delen, zijn niet onbelangrijk. Het vormt verbinding en dat is een positieve bijkomstigheid van deze artikelen.

Toch kunnen deze artikelen alleen tot stand komen met jouw medewerking. Zelf benader ik ook actief mensen uit het gehele land met de vraag of ze interesse hebben om hieraan mee te werken.

Wanneer je ook interesse hebt, brengen wij onze redacteur Floor Gerritsma met jou of jouw team in contact: je hoeft dus zelf niet te schrijven, dat doet Floor. Tevens regelen wij een fotograaf voor jullie zodat het verhaal ook een gezicht krijgt.

De planning loopt al door tot 2024 maar we kunnen nog altijd enthousiaste collega’s gebruiken die hun verhaal willen vertellen en delen met ons. Vandaar deze oproep: heb je een interessant verhaal én lijkt het je leuk om zelf ook eens geïnterviewd te willen worden, meld je dan aan via het onderstaande e-mail adres.

Alvast heel hartelijk bedankt voor jouw medewerking. Hopelijk mogen we nog veel Technisch Gesproken verhalen publiceren.

Chantal Weerts, e-mail: c.weerts@vzi.nl
Bestuurslid VZI