Roadmap 2022

01/02/2022

Next Generation, de nieuwe koers van VZI!

In de lijn van deze ontwikkeling heeft het VZI Team Content voor dit jaar de roadmap op de agenda gezet. Het Team Content bestaat uit Marcel Hogebavel, Chantal Weerts en Ruud Pols. Voor de roadmap heeft het team samen met het Team Events een centraal thema gekozen, waar voor en door technici aan gewerkt wordt. Op de ALV leggen we dit verder uit en presenteren we de Roadmap2022.

Het thema voor de Roadmap 2022 is thuis verplaatste zorg. Aan jou als medisch technicus de vraag, welke ontwikkelingen spelen er op dit gebied in jouw organisatie en waarmee kan jij ons op ‘weg’ helpen. Je kan  hierbij denken aan; Welke zorg wordt bij jou verplaatst, hoe is de registratie geregeld, hoe is de borging van het (uitbesteed) onderhoud, wie is de eindverantwoordelijke. Hebben jullie zelf ontwikkelingen gedaan, bijvoorbeeld Apps om patiënten thuis te kunnen monitoren. Misschien ‘bewaken’ jullie zelfs al de patiënt thuis vanuit het ziekenhuis.

Het zou leuk zijn als we bij jou een reporter langs mogen sturen voor een interview over een van deze onderwerpen. Of wie weet mogen we in jouw ziekenhuis een Techtalk over e-Health organiseren of kan een collega van jou helpen met een interessant artikel. Kortom, speelt er ook maar iets op het gebied van thuis verplaatste zorg in jouw omgeving en je wilt meewerken aan de roadmap, laat dit zo snel mogelijk weten!

Je kan contact opnemen met het Team Content via Chantal Weerts, email c.weerts@vzi.nl of je benadert een van de andere leden via de VZI website.