Deel jouw ervaringen!

28/04/2021

Voor onze nieuwe rubriek “Technisch gesproken” zoeken we collega’s die willen vertellen over hun ervaringen binnen het werkgebied van de Medisch Technicus. Een project dat je hebt verwezenlijkt en waar je trots op bent, iets speciaals wat je hebt bedacht en ontwikkeld of een bijzondere samenwerking tussen diverse disciplines en/of firma’s. Of ook andere interessante, innovatieve onderzoeken vanuit je eigen vakgebied. In elk ziekenhuis zijn namelijk dagelijks projecten aan de orde, worden innovaties bedacht en nieuwe technologie geïmplementeerd. We willen de Medisch Technicus graag aan het woord laten.

Je hoeft zelf niet te schrijven, het mag wel maar hoeft dus niet! Onze redacteur Floor kan je hiervoor benaderen en middels een interview wordt door haar de tekst opgesteld. Dit is  een mooie kans om ons vak extra onder de aandacht te brengen en levert ook een stukje PR op voor je eigen afdeling en/of ziekenhuis.

Heb jij een interessant verhaal dat je wilt delen? Of twijfel je of het wel voldoende interessant zou zijn? Neem dan vooral contact op met mij, Chantal Weerts (c.weerts@vzi.nl)