TechTalk Wikken&Wegen

15/03/2021

Woensdag 3 maart heeft de Online TechTalk Wikken & Wegen plaatsgevonden. Deze TechTalk is georganiseerd door de VZI regio-coörinatoren Ruud Pols & Michel Sjoers in samenwerking met de firma seca.

Seca verzorgde voor de VZI leden een online rondleiding door de fabriek en behandelde tijdens het aansluitende webinar de specifieke wet- en regelgeving rondom weegschalen. Een van de sprekers was van toezichthouder Agentschap Telecom.

Evaluatie
Inmiddels zijn de evaluatieresultaten geanalyseerd. Met een mooi eindcijfer 7,4 is de TechTalk goed beoordeeld en sloot de opgedane kennis goed aan bij de werkzaamheden van een Medisch Technicus. Wel werd de 3 uur durende Online TechTalk als lang ervaren.

Met de ideeën voor toekomstige TechTalks waaronder; MDR, infusie, 3d printing, beademing, temperatuurmeting bij patiënten en specifieke functie onderzoeken met benodigde apparatuur (bijvoorbeeld Longfunctie onderzoeken, KNF onderzoeken, Endoscopie, MDL functielab onderzoeken, Urologie onderzoeken, KNO onderzoeken), zijn er weer tal van mogelijkheden voor toekomstige TechTalks.

Wil je hierin iets betekenen voor de VZI? Neem dan contact op met het secretariaat.