Nieuwe website online

23/08/2020

Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de huidige VZI-website, nieuwsbriefvoorziening en complete ledenadministratie te migreren naar een geheel nieuwe, volledig geïntegreerde omgeving. Het resultaat van alle inspanningen is m.i.v. woensdag 26-8 voor iedereen te zien zijn op de dag dat de omgeving online komt.

Elk VZI-lid ontvangt een email met de nieuwe inloggegevens en een link naar de ledenportal. Hiermee kom je in de intranetomgeving terecht en kan hier je eigen gegevens bekijken, muteren en wachtwoord aanpassen. Verdere functies zijn in de Ledenportaal te vinden zoals Ledenlijst en Instellingen raadplegen, jaarstukken inzien etc.

Wat is er anders?
De meeste functies zijn overgegaan, al dan niet in een ander jasje en met wat andere mogelijkheden. Niet mee overgegaan is het discussieforum en het prikbord: deze functies werden dusdanig weinig gebruikt dat besloten is hier in de nieuwe omgeving geen extra voorziening voor te maken.

Ik vind een fout? 
Ondanks de aandacht die is besteed aan de overzetting van gegevens, kan het zijn dat je toch een foutje of onvolkomenheid tegenkomt. In dat geval kunnen deze worden gemeld bij webmaster@vzi.nl